Helpen

Donaties in natura

Sinterklaas Bestaat is het meest geholpen met producten. Denk aan speelgoed, snoepgoed, kleding, knuffels, toegangskaartjes en dergelijke. Om kwaliteit te garanderen,  werken we alleen met nieuwe spullen. Kunt u als organisatie op deze manier een bijdrage doen, dan is dat meer dan welkom.

Ieder jaar verzamelt Sinterklaas Bestaat duizenden cadeaus in een grote loods in Amsterdam. Als alle cadeaus er zijn, pakken vrijwilligers deze in. Ze houden daarbij rekening met de samenstelling van de gezinnen waarvoor de cadeaus bedoeld zijn.

Cadeaus kunnen worden afgeleverd op de afleverdata. Het is voor Sinterklaas Bestaat om financiële redenen niet mogelijk de cadeaus bij u op te laten halen. Indien dit een belemmering voor u is, neem contact met ons op. Wij zoeken graag naar een oplossing.

Handen uit de mouwen

De belangrijkste samenwerkingspartners van Sinterklaas Bestaat zijn tot nu toe de studentendesks van het Nederlandse Rode Kruis. Er is echter ruimte voor andere organisaties om lokaal Sinterklaas Bestaat uit te rollen. Wanneer u het leuk vindt om Sinterklaas Bestaat met uw buurtvereniging, serviceclub of vriendenkring te organiseren, neem dan contact met ons op.

Financieel

Ook geld is zeer welkom. Sinterklaas Bestaat besteedt dit geld aan cadeaus en logistiek. Het rekeningnummer is NL62ABNA0405696221 t.a.v. Sinterklaas Bestaat.

U kunt als particulier geld geven, maar natuurlijk ook als organisatie. In het verleden hebben organisaties verschillende initiatieven ondernomen om Sinterklaas Bestaat te ondersteunen, zoals:

  • met de pet rond
  • kerstmailing via e-mail doen, geld besparen en bedrag doneren
  • sponsorloop
  • inzamelactie op school
  • benefietvoorstelling